dilluns, 16 de juliol del 2012

NO a les noves zones blaves de Blanes


Per Ràdio Marina - Llegiu aqui la notícia completa

Segons una enquesta realitzada a peu de carrer per Ràdio Marina, els ciutadans de Blanes rebutgen la noves zones blaves d’aparcament. Consideren que perjudica directament a tots els blanencs que fan servir cotxe, i que els dificultarà encara més els moviments, sobretot per anar al centre del poble, on -com a la majoria de municipis- no abunden les places d’aparcament.

Les noves zones de pagament comprenen l’accés a la cala Sant Francesc, el tram final de l'avinguda vila de Madrid i part de l'avinguda Catalunya i passeig de S'Abanell.

La noves zones blaves van entrar en funcionament a començaments de juliol i es mantindran, de moment, fins al novembre. De fet, ara mateix hi ha tres preus: el dels mesos d’estiu, el que s’aplica tot l'any, i una taxa tova de 3 euros al dia. A banda, els residents a Blanes que disposin de targeta poden deixar el cotxe sense pagar a la zona de terra de l’antic pavelló d’esports i al final de l’avinguda Vila de Madrid.

Des de l’Ajuntament ha justificat la mesura dient que els mesos d’estiu cal mobilitat de vehicles. Els ciutadans, però, només hi veuen un afany recaptatori, i que, en tot cas, no s’hauria d’allargar més enllà de juliol i agost.

L'objectiu de l'Ajuntament, després d’aquest període inicial de cinc mesos, és trobar una empresa que s'encarregui de gestionar els aparcaments de superfície: zones blaves i, en un futur, també zones verdes.

La targeta de resident per poder aparcar de franc a les zones permeses s'ha de sol.licitar a les oficines de recaptació que el Consell Comarcal de la Selva té al costat de la Casa de la Cultura.

Audio
Els blanencs opinen sobre les noves zones blaves

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada