A la tarda fan una repartida de material al centre de Blanes, i a la nit, un concert amb grups locals i els candidats joves de la coalició al Parlament.
Presentació i repartida de material al centre de Blanes

Mitja dotzena de Joves d’Esquerra Verda van fer una repartida ahir a la tarda al centre de Blanes, on van exposar les propostes dels més joves de la coalició a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 25N.
Entre les propostes més destacades, les que afecten més sensiblement els joves, com són la precarietat laboral i l’alt índex d’atur, la dificultat de l’accés a l’habitatge i la falta d’habitatge de lloguer públic, la lluita per retornar a l’avortament lliure i gratuït...
Tanmateix, proposen d’altres mesures com la lluita i enfrontament contra la “troika” i les mesures d’austeritat que imposa Europa, així com derogar l’apujada de taxes del 66% a les universitats i la taxa a la FP.
Organitzen un concert per presentar els candidats joves

A la nit, a la sala de concerts del centre juvenil de Blanes l’Espai Morralla, es va organitzar un concert per part dels joves blanencs de JEV-AJ.
Emmarcat en la reivindicació de l’oci alternatiu i promoció dels grups locals, van tocar els grups Atopic Band i Skarxofa Roja, també amb lletres reivindicatives per “la lluita contra la dreta” i “pel futur dels joves”.
Entre els dos concerts, es van presentar els candidats joves de la coalició, com són en Pau Planelles, per Joves d’Esquerra Verda, i Lorena Vicioso, pe Alternativa Jove, tots dos acompanyats pel jove regidor de Blanes d’ICV Víctor Catalan, també candidat jove per ICV-EUiA Girona junt amb el jove Joan Luengo, regidor a l’Ajuntament de Banyoles i també candidat a les llistes per Girona de la coalició d’esquerres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada